Iedereen kan slagen, ook jij!

Lees hier een aantal reviews van onze gebruikers

"Thanks voor de fijne examentrainingen! Ik heb mijn havo diploma behaald met mooie voldoendes voor de vakken die ik bij jullie heb geoefend! "
Robin volgde meerdere online examentrainingen en maakte gebruik van het aanvullend leermateriaal in de online leeromgeving.
"De examentrainingen zijn super fijn! Ik raad ze iedereen aan."
starstarstarstarstar
5 / 5
Anouk volgde meerdere online examentrainingen en maakte gebruik van het aanvullend leermateriaal in de online leeromgeving.
"Ik had een 6,5! De online examentraining heeft geholpen, bedankt!!!"
trending_up Ahlam volgde een online examentraining geschiedenis havo en ging van een 6,3 als SE cijfer naar een 6,5 als CE cijfer.
"Ik was ontzettend blij en trots met mn cijfers die ik gehaald heb. 7,2 voor aardrijkskunde en 7,4 voor geschiedenis!! "
trending_up Bram volgde een online examentraining aardrijkskunde vwo en online examentraining geschiedenis vwo en wist zijn hoge SE cijfers (7,8 en 7,6) vast te houden en sloot zodoende beide vakken af met een 8 als eindcijfer.
"Een goed concept dit!"
Lisa was gebruiker van de online leeromgeving en heeft hierop gratis gebruik gemaakt van verschillend leermateriaal.
"Ik ben geslaagd! Ik had een 6,9 voor economie en een 7,5 voor wiskunde, top trainingen waren het! Bedankt!"
trending_up Niels volgde een online examentraining economie havo en ging van een 6,8 als SE cijfer naar een 6,9 als CE cijfer. Ook volgde hij een online examentraining wiskunde A en ging hierbij van een 6,6 als SE cijfer naar een 7,5 als CE cijfer.
"Bedankt voor jullie goede training!"
trending_up Periya volgde een online examentraining Engels havo en ging van een 6,0 als SE cijfer naar een 7,1 als CE cijfer.
"6,8 voor Engels, ben geslaagd!"
trending_up Tessa volgde een online examentraining Engels havo en ging van een 6,2 als SE cijfer naar een 6,8 als CE cijfer en sloot zo Engels met een 7 als eindcijfer af.
"Wiskunde 8,1 en Engels 6,3!"
trending_up Demi volgde een online examentraining Engels vwo en ging van een 6,0 als SE cijfer naar een 6,3 als CE cijfer. Ook volgde ze een online examentraining wiskunde A vwo en ging hierbij van een 7,1 als SE cijfer naar een 8,1 als CE cijfer.
"Bedankt voor de online examentraining!"
trending_up Silke volgde een online examentraining geschiedenis havo en ging van een 5,5 als SE cijfer naar een 6,1 als CE cijfer.
"Ik had een 7,5! :)"
trending_up Joëlle volgde een online examentraining aardrijkskunde havo en ging van een 6,3 als SE cijfer naar een 7,5 als CE cijfer.
"Een 7,2 voor m&o!"
trending_up Tijn volgde een online examentraining management en organisatie havo en ging van een 5,9 als SE cijfer naar een 7,2 als CE cijfer.
"Bedankt voor de examentraining! Uiteraard geslaagd, SE cijfer was 5,6 en het CE een 6,7!"
trending_up Joris volgde een online examentraining economie havo en ging van een 5,6 als SE cijfer naar een 6,7 als CE cijfer.
"Ik heb een 7,6 gehaald voor mijn economie examen. Iets hoger dan de voorspelling dus, maar ik heb na de voorspelling ook nog geoefend met de onderwerpen die wat minder goed gingen bij de examentraining. Het is dus wel heel nuttig geweest!"
trending_up Stan volgde een online examentraining economie vwo en ging van een 7,1 als SE cijfer naar een 7,6 als CE cijfer.
"Mijn cijfer was een 8,8! Danzij jullie echt super bedankt!!!!"
starstarstarstarstar
5 / 5
trending_up Sanne volgde een online examentraining wiskunde B vwo en ging van een 6,1 als SE cijfer naar een 8,8 als CE cijfer.
"Ik had voor wiskunde B een 7,2 en voor scheikunde een 6,7. Ik ben heel erg blij en hartstikke geslaagd!! Bedankt voor de goede hulp"
trending_up Marie volgde een online examentraining wiskunde B vwo en ging hierbij van een 5,9 als SE cijfer naar een 7,2 als CE cijfer. Ook volgde ze een online examentraining scheikunde vwo en hierbij wist ze haar 6,7 als SE cijfer vast te houden.
"7,4 voor wiskunde B, bedankt!"
trending_up Bram volgde een online examentraining wiskunde B vwo en ging van een 6,8 als SE cijfer naar een 7,4 als CE cijfer.
"Ik ben geslaagd! Ik had voor wiskunde B een 6,8 en voor natuurkunde een 6,9 dus de voorspellingen waren vrij accuraat. Dankjewel voor de hulp!"
starstarstarstarstar
5 / 5
trending_up Felix volgde een online examentraining wiskunde B vwo en wist zijn 5,2 als SE cijfer op te krikken naar een 6,8 als CE cijfer! Ook volgde hij een online examentraining natuurkunde vwo en ging hierbij van een 6,1 als SE cijfer naar een 6,9 als CE cijfer.
"Een 6,9 voor wiskunde B. Bedankt voor alle hulp!"
trending_up Melissa volgde een online examentraining wiskunde B vwo en ging van een 6,5 als SE cijfer naar een 6,9 als CE cijfer.
"Jullie voorspelling klopte aardig! Jullie voorspelde voor wiskunde en 6,7 en ik heb een 6,8 gehaald."
trending_up Maaike volgde een online examentraining wiskunde A havo en ging van een 6,7 als SE cijfer naar een 6,8 als CE cijfer.
"Mijn cijfers terug gehad en wiskunde klopte met de voorspelling! 6,4 voorspelt en 6,7 uiteindelijk gehaald. "
trending_up Jeffrey volgde een online examentraining wiskunde A havo en ging van een 5,9 als SE cijfer naar een 6,7 als CE cijfer.
"Wiskunde 8,1 en Engels 6,3!"
trending_up Demi volgde een online examentraining wiskunde A vwo en ging van een 7,1 als SE cijfer naar een 8,1 als CE cijfer. Ook volgde ze een online examentraining Engels vwo en ging hierbij van een 6,0 als SE cijfer naar een 6,3 als CE cijfer.
"Bedankt voor de hulp!"
trending_up Aimee volgde een online examentraining wiskunde A vwo en ging van een 6,5 als SE cijfer naar een 6,9 als CE cijfer.
"6,6 voor mijn eindexamen scheikunde, echt top want voor de examentraining wist ik nog letterlijk niks. Super bedankt, echt top deze site!"
trending_up Sam volgde een online examentraining scheikunde havo en ging van een 5,0 als SE cijfer naar een 6,6 als CE cijfer.
"Ik had voor wiskunde B een 7,2 en voor scheikunde een 6,7. Ik ben heel erg blij en hartstikke geslaagd!! Bedankt voor de goede hulp"
trending_up Marie volgde een online examentraining scheikunde vwo en wist haar 6,7 als SE cijfer vast te houden op het CE. Ook volgde ze een online examentraining wiskunde B vwo en hierbij ging ze van een 5,9 als SE cijfer naar een 7,2 als CE cijfer.
"Het is een goede examentraining!"
trending_up Danique volgde een online examentraining scheikunde vwo en ging van een 6,1 als SE cijfer naar een 6,3 als CE cijfer.
"Mijn daadwerkelijke cijfer was een 5,8! Het lag in jullie voorspelling. Bedankt voor al het studiemateriaal van jullie site, mede dankzij deze ondersteuning kan ik zeggen dat ik geslaagd ben!"
trending_up Lara volgde een online examentraining natuurkunde havo en wist haar 5,8 als SE cijfer vast te houden op het CE. Ze sloot het vak af met een mooie 6. Ook heeft ze gebruik gemaakt van ander aanvullend leermateriaal in onze online leeromgeving.
"Ik wil jullie bedanken voor de fantastische examentraining. Het heeft mij zeker geholpen en mijn examen ging echt heel goed :)"
trending_up Isa volgde een online examentraining natuurkunde vwo en wist haar 6,8 als SE cijfer vast te houden op het CE waardoor ze het vak afsloot met een mooie 7 als eindcijfer.
"Ik ben geslaagd! Ik had voor wiskunde B een 6,8 en voor natuurkunde een 6,9 dus de voorspellingen waren vrij accuraat. Dankjewel voor de hulp!"
starstarstarstarstar
5 / 5
trending_up Felix volgde een online examentraining natuurkunde vwo en wist zijn 6,1 als SE cijfer op te krikken naar een 6,9 als CE cijfer. Ook volgde hij een online examentraining wiskunde B vwo en ging hierbij van een 5,2 als SE cijfer naar een 6,8 als CE cijfer; een uitmuntend resultaat.
"Een 6,6 echt niet verwacht!"
trending_up Michael volgde een online examentraining natuurkunde vwo en ging van een 5,4 als SE cijfer naar een 6,6 als CE cijfer.
"Ik heb een 7,8 gehaald!"
trending_up Noa volgde een online examentraining natuurkunde vwo en ging van een 7,4 als SE cijfer naar een 7,8 als CE cijfer.
"Mijn uiteindelijke cijfer was een 7,9 terwijl ik nog nooit hoger gehaald heb dan een 7,5 en gemiddeld een 6,2 stond, bedankt! "
starstarstarstarstar
5 / 5
trending_up Esmée volgde een online examentraining geschiedenis vwo en ging van een 6,2 als SE cijfer naar een 7,9 als CE cijfer.